Provinciale herfstontmoeting

Gezinsbond Maldegem - Middelbg

 

 

De Provinciale GOSA stuurgroep en de Gewestelijke GOSA nodigen U vriendelijk en van harte uit op de

 

PROVINCIALE HERFSTONTMOETING.

 

op dinsdag 23 oktober 2018 in Salons Mantovani,

Doorn 1 te 9700 Oudenaarde.

 

Programma :

9u00 :Onthaal met koffie, thee of fruitsap en gebak.

9u45 :Welkom door onze Provinciale voorzitter

Ludwine Vanhee.

10u00 :Voordracht : “ De economische, culturele en politieke invloed van China op wereldvlak “ door Stefaan Blommaert.

China is niet meer weg te denken uit het wereldnieuws. Dagelijks komen er nieuwe berichten over de groeiende Chinese aanwezigheid, op alle continenten. China is lang niet meer de fabriek van de wereld. Eigen research en ontwikkeling floreren. Chinese toeristen zijn alsmaar nadrukkelijker aanwezig in het straatbeeld. Hoe drukt China zijn stempel op de huidige wereldeconomie, evenals ook op het politieke en cultureel gebeuren in het Westen. Het land wil af van de grote Amerikaanse invloed op ons continent, en zijn eigen – ook militaire - positie versterken.

11u30 :Aperitief met 2 koude hapjes.

12u00 :Middagmaal : Vélouté soep, varkenswangetjes Adriaan Brouwer en zijn herfstgarnituur met gebakken aardappeltjes. water, wijn met bijschenken of 2 gewone drankjes. Fijn bladerdeegje met appeltjes en marsepein.

14u30 :Optreden “ Lang zullen we leven “

Een vintage muziekprogramma gebracht door Conny Neefs en Micha Marah begeleid door pianist Eric De Vos. Zij brengen ons heel bekende Nederlandse levensliedjes uit de jaren ’60, 70, ’80, aangevuld met aangepaste beelden over alles wat er in het leven te vieren valt zoals jong zijn, vertrouwen op je ouders, zoeken naar je eigen weg, verliefd zijn, trouwen, kinderen en kleinkinderen en ouder worden.

 

Deelnameprijs : 45 € per persoon.

Info en inschrijving : Georges De Roo 0495/299554 : gosa@gezinsbondeeklozelzate.be

Gelieve in te schrijven vóór vrijdag 12 oktober en naam, voornaam, afdeling van alle ingeschreven personen mee te delen.

Annulering wegens geldige reden mogelijk tot en met woensdag 17 oktober.

Betaling : Gelieve het bedrag van 45 € per persoon over te schrijven vóór 12 oktober 2018 op het rekeningnummer BE57 8901 7440 6435 van GOSA Gezinsbond Eeklo-Zelzate met vermelding : Mantovani , naam van de deelnemers en afdeling.